Digitale nieuwjaarbijeenkomst 6 januari 20.00 uur

Terugblik op het afgelopen jaar en vooruitblik naar het aankomende jaar. 

 

De nieuwjaarsbijeenkomst kan dit jaar in verband met de coronabeperkingen niet plaatsvinden in de Hoofdwacht. Om het nieuwe jaar toch gezamenlijk in te luiden is het mogelijk om woensdagavond 6 januari om 20.00 uur via Zoom in te loggen.

Het bestuur zal terugblikken op het afgelopen jaar en alvast een inkijkje geven in de plannen voor het komende jaar waarin hopelijk weer meer mogelijk wordt.

Inloggen kan 6 januari vanaf 19.30 uur (bij eventuele assistentie bij het inloggen in Zoom kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Om 20.00 uur zal voorzitter Martin van Bleek kort terugblikken op het afgelopen jaar, daarna zal Boudewijn van Os, voorzitter van de Historische Werkgroep, vertellen over de aankomende tentoonstelling en zal Mariska Krikken van de werkgroep Evenementen en Lezingen een deel van het programma van 2021 bekend maken.

Daarna wordt er digitaal het glas geheven op het nieuwe jaar. Hierna is er gelegenheid om vragen te stellen, suggesties te delen en met elkaar te praten.

Wij hopen u 6 januari digitaal te mogen begroeten!