De Historische Vereniging Haerlem zoekt een vrijwilliger die het ICT-beheer van de vereniging op zich wil nemen.

Heb je belangstelling in een  verdieping in het ICT-vak en ben je geïnteresseerd in de historie van Haarlem, laat je dan niet afschrikken door de omgeving.

Boudewijn van Os is gaarne bereid je alle ins en outs bij te brengen. Hij heeft een lange carrière achter de rug waarin hij als senior manager menig ICT-professional heeft gecoached, in zowel vakkennis als in aanvullende vaardigheden die een carrièregroei kunnen vergemakkelijken.

Zie je inzet als ICT-beheerder als een uitgelezen kans om je in je vrije tijd te bekwamen in uiteenlopende ICT-kennisgebieden.

Eenmaal ingewerkt zal het beheer hooguit enkele uren per maand aan inspanning kosten. Het kwam wel eens voor dat Boudewijn een jaar lang niet naar het geografisch informatiesysteem heeft omgekeken, terwijl het verder zonder problemen functioneerde.

Beheeromgeving

Je maakt kennis met de wereld van web-technieken zoals programmeren in HTML, CSS, JavaScript, PHP, mySQL en het gebruik van geografische informatiesystemen als OpenLayers met kaartinformatie van het Nederlandse Kadaster.

Voor de website van de vereniging maakt de vereniging gebruik van het Content Management Systeem Joomla! die wordt gehost op de servers van Strato.

Voor alle verenigingsadministatie, webinars en online vergaderen maakt de vereniging gebruik van Microsoft SharePoint en Teams.

Interesse

Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Boudewijn op zijn mobiele telefoon: 0654733027.

Boudewijn verheugt zich op je belangstelling.