HVH Facebook

Activiteiten

Veel activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Kijk in deze agenda of ga naar ons evenementen-overzicht.

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
17
18
Datum : dinsdag 18 juni 2024
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Podcast 't Sant erover

Extra Algemene Ledenvergadering

Rolf_Kooijman
Categorie
Zoom
Datum
dinsdag 10 oktober 2023 20:00 - 21:00

Op 10 oktober zal online een Algemene Ledenvergadering plaatsvinden i.v.m. de benoeming van Rolf Kooijman als nieuwe penningmeester. ‘Inloop’ van 19.30 u, aanvang 20.00 uur. Alleen toegankelijk voor leden van de Historische Vereniging Haerlem. Aanmelden via deze link.

Het bestuur van de Historische Vereniging Haerlem nodigt u uit voor een bijzondere algemene ledenvergadering op dinsdag 10 oktober aanstaande. De vergadering zal online plaatsvinden via Zoom. De digitale vergaderzaal opent om 19.30 uur, de vergadering begint om 20.00 uur.
Het hoofdagendapunt van deze vergadering is de benoeming van een nieuwe penningmeester. Alex Leuverink heeft bij de afgelopen ALV aangegeven niet opnieuw verkiesbaar te zijn; hierna is gezocht naar een opvolger. De beoogd opvolger is Rolf Kooijman.

Rolf Kooijman heeft ervaring in het financieel en algemeen management als CFO en bestuursvoorzitter in de financiële sector. Rolf is opgeleid als registeraccountant en heeft daarnaast een bachelor geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. Op dit moment is hij in zijn vrije tijd bezig met het laatste deel van de master Stadsgeschiedenis aan de UvA. Zijn interesse ligt in de periode vanaf de industriële revolutie.

Alleen toegankelijk voor leden van de Historische Vereniging Haerlem. Via deze link kunt u zich aanmelden om bij deze ALV aanwezig te zijn. De benodigde vergaderstukken en de link om de bijeenkomst bij te wonen ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de online bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Martin van Bleek
voorzitter 

 

 
 

Powered by iCagenda

Onze werkgroepen

De vereniging kent verschillende werkgroepen. De oudste zijn de Historische Werkgroep, die zich richt op onderzoek en publikaties en Gebouw & Omgeving op het beschermen van het Haarlems stadsgezicht. De Stichting Gevelltekens Haerlem stelt zich ten doel gevelstenen en -tekens te restaureren en voor de stad te bewaren. Voorts mag de werkgroep Jonge Muggen niet onvermeld blijven. Zij hebben diverse educatieve programma's opgesteld om de Haarlemse jeugd omgevingsgeschiedenis bij te brengen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere stedelijke erfgoedinstellingen, zoals de musea en het Noord-Hollands Archief.

Klik op de tegels hieronder, voor meer informatie