HVH Facebook

Activiteiten

Veel activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Kijk in deze agenda of ga naar ons evenementen-overzicht.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
7
9
10
12
13
15
16
19
20
21
22
23
24
25
28

Podcast 't Sant erover

Wandeling Remisewijk

Rondleiding_SGVH_remisewijk
Categorie
Activiteiten buiten De Hoofdwacht
Datum
zaterdag 28 mei 2022

De straten van de woonwijk “Remise” bij de Leidsevaart hebben niet alleen een straatnaambordje maar ook bijzondere gevelstenen, ontworpen door verschillende striptekenaars.
Martin Busker voorzitter van Stichting Geveltekens gaat ons tijdens een rondleiding op locatie vertellen over het idee achter deze gevelstenen, de deelnemende striptekenaars en werkplaatsen. Datum en tijd: zaterdag 28 mei om 10.00 uur.

De wandeling is volgeboekt. U kunt zich niet meer opgeven.

 
 

Powered by iCagenda

Onze werkgroepen

De vereniging kent verschillende werkgroepen. De oudste zijn de Historische Werkgroep, die zich richt op onderzoek en publikaties en Gebouw & Omgeving op het beschermen van het Haarlems stadsgezicht. De Stichting Gevelltekens Haerlem stelt zich ten doel gevelstenen en -tekens te restaureren en voor de stad te bewaren. Voorts mag de werkgroep Jonge Muggen niet onvermeld blijven. Zij hebben diverse educatieve programma's opgesteld om de Haarlemse jeugd omgevingsgeschiedenis bij te brengen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de andere stedelijke erfgoedinstellingen, zoals de musea en het Noord-Hollands Archief.

Klik op de tegels hieronder, voor meer informatie