10 Juli Excursie Naar De Ruine, Huis Van Hilde En De Engelmunduskerk

541groot
Categorie
Excursies
Datum
zaterdag 10 juli 2021 13:00

Ervan uitgaand, dat Corona geen roet in het eten zal gooien, organiseert de vereniging Haerlem op donderdag 8 juli een lezing over het boek ‘Ruïne van Brederode’, en op zaterdag 10 juli een excursie naar 3 hieraan gerelateerde onderwerpen, namelijk:

-Een bezoek met introductie en rondleiding in de Engelmunduskerk in Velsen, waar we het graf van 2 Brederodes bezoeken.

-Een bezoek aan het huis van Hilde in Castricum, waar we een rondleiding krijgen, en (bijna) oog in oog kunnen staan met (diezelfde) 2 Brederodes.

-Een bezoek aan de ruïne onder leiding van 2 van de auteurs van het boek.


De prijs van de excursie is € 15,- pp, exclusief de entree tot het Huis van Hilde. Deze is sinds kort gratis met de museumjaarkaart, en zonder €7,50 pp, te voldoen bij binnenkomst.

In verband met het bezoek aan de verschillende locaties willen we met eigen vervoer gaan, maar wel met een gering aantal auto’s.

Wilt u bij uw aanmelding aangeven, of u in bezit bent van een auto en passagiers kunt/wilt meenemen, en hoe veel. Houd svp het ‘mondkapjesbeleid’ in de gaten wat tegen die tijd geldig is.  ‘Meerijders’ worden verzocht €2,50 aan de chauffeur te geven als tegemoetkoming in de kosten. Op basis van de adresgegevens zullen wij proberen om chauffeurs en meerijders aan elkaar te koppelen.

Start om 13:00 bij de Engelmunduskerk te Velsen; uiterlijk rond 17:30 uur zullen we vanaf de ruïne weer richting Haarlem vertrekken.

De excursie is inmiddels volgeboekt, u kunt zich nog wel aanmelden voor de lezing op 8 juli: 

Klik hier  om u aan te melden voor de lezing. 


 
 

Powered by iCagenda