MODELSPOORBEURS IN HET NZH VERVOERMUSEUM,

Op zaterdag 30 september organiseert de NZH Hobbyclub in samenwerking met het nieuwe NZH Vervoermuseum een modelspoorbeurs in het NZH Vervoermuseum, A. Hofmanweg 35, 2031 BH HAARLEM. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur, de toegangsprijs is  € 2,= p.p., dit is incl. een bezoek aan het NZH Vervoermuseum.

Ook rijdt er elk half uur een pendelbus van station Spaarnwoude (zijde IKEA) >> NZH museum >> NZH Hobbyclub. Een retourrit kost € 3,- pp en er zijn combikaartjes toegang modelspoorbeurs/museum/ retourrit verkrijgbaar bij de chauffeur. De bus rijdt alleen op zaterdag 30 september. Parkeren in de directe omgeving is gratis.
 
Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseert de NZH Hobbyclub, Waarderweg 78 (hoek Drukkersweg)  gebouw “Het Hoofdkantoor”,  haar jaarlijkse open dagen. Openingstijden voor het publiek zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur, de toegang is gratis evenals het parkeren op eigen terrein en in de directe omgeving. Ruim 600 m2 modelspoor en fraaie stukjes modelbouw zijn te bewonderen. Films over het NZH tijdperk in de koffiecorner.

Voor meer informatie, zie nzh-vervoermuseum.nl en nzhhobbyclub.nl