DUMONT WANDEL- EN FIETSTOCHTEN

 
Gedurende de Dumont-tentoonstelling biedt de Vereniging Haerlem u de mogelijkheid de projecten van Dumont in het echt te bekijken. Drie wandelingen en drie fietstochten zijn georganiseerd, die door deskundigen worden begeleid.


Vooraf aanmelden is beslist noodzakelijk gezien de beperkte groepsomvang. Aanmelden kan tot vier dagen voor de activiteit. In geval van overboeking zullen we proberen een tweede mogelijkheid te realiseren.  Aanmelden kan via deze website of via 06 37 36 14 59. 

  • Tentoonstelling Dumont 1902-1930  Markante architectuur en stedenbouw in  Haarlem  van zaterdag 29 april tot en met 30 september 2017 in de Hoofdwacht, Grote Markt 17: vrijdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 17:00 geopend. Toegang gratis.


  • Zaterdag 15 juli: Wandelen door de Slachthuisbuurt onder leiding van Gildegids Jaap Jager; nadere informatie volgt nog. Klik hier om u aan te melden.


  • Zaterdag 22 juli: Fietstocht onder leiding van stadsgids Remmert Pels door de Leidse buurt en de Koninginnebuurt. Verzamelen om 13.30 uur op de Zijlvest bij de fietsenstalling naast de Jopenkerk. Klik hier om u aan te melden.

 

Voor alle wandel- en fietstochten gelden de volgende opmerkingen: het meeste profijt heeft u wanneer u de Dumont tentoonstelling in de Hoofdwacht al heeft bezocht: let ook op de QR-bordjes op deze tentoonstelling!

De tocht duurt circa anderhalf uur.  Er zijn geen kosten aan verbonden, u betaalt wel zelf eventuele consumpties onderweg. Maximaal 15 personen. Aanmelden is noodzakelijk, uiterlijk 4 dagen voor de activiteit. Bij overboeking proberen we een tweede groep te realiseren