Secretaris (m/v) gevraagd: liefst een duizendpoot

De werkgroep Gebouw en Omgeving behartigt binnen de Historische Vereniging Haerlem de cultuurhistorische kwaliteiten van Haarlem door het volgen van ruimtelijke ontwikkelingen en het borgen van waardevolle elementen in de stad. Grote delen van Haarlem hebben de status van beschermd stadsgezicht. Met de huidige druk op de woningmarkt is onze 'waakhondfunctie' actueel en urgent.

De leden van de werkgroep hebben diverse, ruimtelijke, disciplines als achtergrond. Wij zoeken een secretaris die ons helpt met het opstellen van de agenda en het verslag. Belangrijker nog is zijn/haar rol om samen met het dagelijks bestuur de werkwijze van de werkgroep te verbeteren en mee te werken aan het opsporen van relevante onderwerpen en thema's. Wij schatten dat met deze werkzaamheden 20 uur per maand gemoeid zal zijn. Ben jij die duizendpoot en heb je affiniteit met ons vakgebied?

En 'last but not least': Onze vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers. Merendeels op leeftijd, dus we kunnen goed jeugdig mannelijk dan wel vrouwelijk elan en inzet gebruiken.


Heb je interesse neem dan contact op met de voorzitter Rob Strobel, telefoonnummer 0611768755

Villa Koningshof
Nieuwsbrief Noord-Hollands Archief

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://haerlem.nl/