Volg HVH nu ook op Instagram en Twitter

Samen geven we het verleden van Haarlem toekomst. Dat is het idee van onze vereniging. En om de daad nog wat krachtiger bij het woord te voegen heeft het bestuur het initiatief genomen om, naast ons Facebook account, ook actiever te worden op andere social media, zoals Twitter en Instagram.

Via Twitter houden we iedereen die dat wil primair op de hoogte van voor onze vereniging belangrijke activiteiten. Maar daarnaast plaatsen or 'retweeten' we ook leuke nieuwsfeiten en mooie (oude en nieuwe) foto's van ons Haarlemse erfgoed. Heeft u ook een Twitter account, volg ons dan vanaf nu ook @Haerlem_HV.

En Naast Twitter zijn we zichtbaarder actief op Instagram. Daar plaatsen we de mooiste foto's van onze Haarlemse iconen met de verhalen erbij die de beleving van gefotografeerde gebouw, de buurt of de mensen vergroot. Er zijn zoveel prachtige foto's van grote en kleine bezienswaardigheden Haarlem. Dus echt de moeite om ook dat account te volgen. Meer dan 600 anderen gingen u al voor. Dus volg ons op het account historischevereniginghaerlem.

En door ons te volgen en onze berichten te delen met uw kennissen, familie en vriendenkring, bent u tegelijkertijd ook ambassadeur van de vereniging én dus het erfgoed in de stad. En zo brengen we ons verleden weer een stap verder de nieuwe tijd in. Gaat u mee?

Marco Wiesehahn – Vrijman
algemeen secretaris HVH


Bilderdijk-lezing 2019
Werk-in-Uitvoering