Stem op Museum Haarlem

Museum Haarlem is trots dat door de tomeloze, enthousiaste inzet van 100 vrijwilligers Museum Haarlem meedingt naar de Nationale Vrijwilligersprijs (initiatief van de overheid). In Haarlem zijn 300 vrijwilligersorganisaties en Museum Haarlem is één van de drie genomineerden uit Haarlem. De reden waarom zij genomineerd zijn is dat de vrijwilligers zelf aangeven hier plezierig te werken, ze worden serieus genomen, hebben alle ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Vanaf 18 februari kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Laat deze vrijwilligers stralen, help hun winnen en stem!


Hoe werkt het?

Stem op Museum Haarlem door op deze link te klikken.

Klik om te stemmen op de stemknop bij het initiatief. Iedereen die wil stemmen, krijgt de vraag zich te registreren. De registratie is nodig om het stemmen eerlijk te laten verlopen. De organisatie verwijdert alle gegevens nadat de stemresultaten bekend zijn gemaakt.

Heb je gestemd, deel de link zoveel mogelijk, natuurlijk met het verzoek te stemmen op Museum Haarlem. Stemmen kan van 18 februari tot en met 22 maart 2020.

Uit De Hoofdwacht maart 2020
Werkgroep Gebouw en Omgeving

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://haerlem.nl/