Werkgroep Gebouw en Omgeving

De Historische Vereniging Haerlem stelt zich onder meer ten doel bijdragen te leveren aan de bescherming en instandhouding van het gebouwde erfgoed en de uit historisch oogpunt waardevolle openbare ruimte, met inbegrip van het groen. In dat kader ontwikkelen de leden van de werkgroep Gebouw en Omgeving projectmatige activiteiten. Zij hebben verschillende achtergronden (klik hier voor meer informatie)

Er is plaats voor een nieuw lid van de werkgroep, dat creatief en enthousiast betrokken is bij de vele cultuurhistorische kanten van Haarlem. Voorop staat het meedenken over de leefbaarheid van de stad om te komen tot concrete voorstellen ter verbetering, rekening houdend met verschillende, vaak uiteenlopende, belangen.

De werkgroep komt eenmaal per maand op dinsdagavond bijeen in De Hoofdwacht en organiseert jaarlijks (meestal in juni) een vakinhoudelijke excursie naar een andere stad.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd contact op te nemen met Marcel van Heck, voorzitter van de werkgroep, op 06 25052487.


Stem op Museum Haarlem
Gerda Kurtz

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://haerlem.nl/