Open repetitie COV Haarlem op 18 mei 2016

Man of vrouw, welk stemsoort jij ook hebt, als jij beschikt over een fraaie stem, als je noten kunt lezen en bereid bent om ook thuis te oefenen, dan nodigen we jou van harte uit om eens een avondje met ons mee te komen zingen.

Heb jij altijd al eens een willen meezingen met het bekendste oratoriumkoor van Haarlem? Of een keer willen optreden in de Grote Zaal van de Haarlemse Philharmonie? Grijp dan nu je kans en geef je op voor de open repetitie van de COV Haarlem op woensdag 18 mei aanstaande.

Het oudste oratoriumkoor in de Haarlemse regio is namelijk op zoek naar nieuwe leden. Man of vrouw, welk stemsoort jij ook hebt, als jij beschikt over een fraaie stem, als je noten kunt lezen en bereid bent om ook thuis te oefenen, dan nodigen we jou van harte uit om eens een avondje met ons mee te komen zingen.

Wij zijn ook op zoek naar projectzangers voor ons najaarsconcert op 9 november 2016. Op het programma staat het beroemde Requiem in d-mol van Wolfgang Amadeus Mozart en de minder bekende, maar zeer boeiende, Missa Brevis (BWV 234) van Johann Sebastian Bach.

De COV Haarlem repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het gebouw van Zang en Vriendschap aan de Jansstraat 74 in Haarlem. Wil jij op 18 mei aanstaande meezingen en vrijblijvend kennismaken met ons koor? Geef je dan op bij onze secretaris Ria Langen, per telefoon: 023-5292156 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk tot dan!

 

Martin Busker geridderd
Hans 't Mannetje overleden