Jaarexcursie Dordrecht


Het programma ziet er als volgt uit:

 Ontvangst tussen 10.30 en 11.00 uur met koffie + in de Grote Kerk te Dordrecht

11.00 uur: rondleiding door de Grote Kerk gevolgd door een stadswandeling o.l.v. Gildegidsen

13.00 uur: lunch in Den Witte Haen (begeleide werkomgeving).                                                                                                                                 Drankjes voor eigen rekening.

14.30 uur: wandelen naar museum Van Gijn

 entree met museumkaart gratis anders entree € 10, --  

16.00 uur: varen met de fluisterboot door Dordrecht met uitleg.                                            

Vanaf 17.30 uur: borrelen, gevolgd door een diner in restaurant Post, Johan de Wittstraat 128, Drankjes voor eigen rekening.

 

De kosten:

De kosten van deelname bedragen 60 euro voor leden van de Vereniging Haerlem met een geldige museumkaart en 70 euro voor leden van de Vereniging Haerlem zonder museumkaart. (Deze prijs omvat het bezoek aan de Grote Kerk, de stadswandeling ,de lunch (excl. drankjes), het bezoek aan museum van Gijn, de vaartocht en het diner (excl. drankjes). Introduce(e)s met een museumkaart betalen 70 euro, introduce(e)s zonder museumkaart betalen 80 euro.

 

Vervoer:

U wordt verwacht met eigen vervoer naar Dordrecht te komen. Dit kan zowel met het OV als met de auto.

Auto

Indien u met de auto komt kunt u parkeren op de Spuihaven te Dordrecht, dat is 10 minuten lopen naar de Grote Kerk en 15 minuten lopen vanaf het restaurant op de Johan de Wittstraat.

Trein

Indien u met het OV komt kunt met de trein komen, wanneer u de trein van 08.50 uur vanaf Haarlem neemt komt u om 10.06 uur aan in Dordrecht. De treinen vertrekken elk half uur. Het is ca. 15 min lopen van het station naar de Grote Kerk.

Trein en boot

Naast de bovenstaande opties kunt u ook met de boot vanuit Rotterdam naar Dordrecht. U kunt de trein van 7.20 uur uit Haarlem nemen. Aankomst in Rotterdam is om 8.18 uur. Van het station reist u met de metro naar de Erasmusbrug. De boot vertrekt daar om 09:00 uur en doet er een uur over om naar Dordrecht te varen.

 

Inschrijven tot uiterlijk 28 mei via het inschrijfformulier. Klik hier om u aan te melden.

Hoe behouden we ons erfgoed in de toekomst?
Aanvullende informatie Luilakwandeling