Corsoconcert

 

Op zondagmiddag 26 april 2015, van 15.00 tot 16.30 uur, brengen het Koninklijk Mannenkoor Zang & Vriendschap, Oratoriumkoor Kennemerland en COV Haarlem delen van hun repertoire ten gehore tijdens een kleurrijk concert in de Philharmonie aan de Lange Begijnestraat in Haarlem.

Omdat op die dag de schitterende praalwagens van het Bloemencorso Bollenstreek worden tentoongesteld op de Grote Markt, draagt dit concert de naam Corsoconcert.

Sinds 1 november 1962 repeteert het koor COV Haarlem in het Gebouw van Zang & Vriendschap aan de Jansstraat 74 in Haarlem. Dit jaar bestaat het gebouw honderd jaar en dat heeft de zingende huurders van het pand doen besluiten om gezamenlijk een concert te geven.

Het concert eindigt met een gezamenlijk optreden van de drie koren. Een unieke samenwerking, want nooit eerder werd met elkaar gezongen. En stel je eens voor hoe fantastisch een koor van meer dan tweehonderd mannen en vrouwen zal klinken!

Heeft u zin in een middagje Haarlem met bloemen en muziek? De toegangskaarten kosten € 12,50 per stuk, de plaatsen zijn vrij en er is geen pauze. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Philharmonie en bij de VVV op de Grote Markt in Haarlem. 

Lezing over het oorlogsdagboek van Lizzy Krelage
Ondergrondse theaterstukken (vanaf 15 mei)

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://haerlem.nl/