Algemene ledenvergadering

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 25 juni 2014 in gebouw Seinwezen, Kinderhuissingel 1 te Haarlem.

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 25 juni 2014 in gebouw Seinwezen, Kinderhuissingel 1 te Haarlem. De vergadering begint om 20.00 uur, de deur gaat open om 19.30 uur.  De financiële jaarstukken 2013 en het jaarverslag 2013 worden gepubliceerd in het Jaarboek dat op 11 juni aanstaande zal worden uitgebracht. Deze stukken alsmede de conceptnotulen van de algemene ledenvergaderingen van 26 juni en 18 december 2013 liggen in de vergaderzaal op 25 juni en tijdens de openingsuren in De Hoofdwacht ter inzage, evenals het voorstel tot wijziging van de statuten.

De financiële jaarstukken zijn op deze website beschikbaar in conceptvorm: de balans, het resultaat en een toelichting op de financiën van 2013. Vaststelling zal tijdens de ALV gebeuren.

Ook de ALV agenda en de voorgestelde statutenwijziging zijn op deze website beschikbaar.

Na afloop van het huishoudelijk gedeelte volgt een korte lezing door de heer Baud Schoenmaeckers (eigenaar van het Seinwezen) over de geschiedenis van het pand, die wordt afgesloten met een rondleiding.

Op weg naar herstel
Model van de Bavotoren

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://haerlem.nl/